040 848 80 69 info@dj-eindhoven.nl

Privacy verklaring

Je persoonsgegevens worden alleen verwerkt door de eigenaar van Dj Eindhoven, Marcel Melis. Onze bedrijfsgegevens vind je op onze contactpagina. Andere partijen die toegang tot kunnen hebben tot je persoonsgegevens zijn ons hostingbedrijf en Google aangezien wij onze backups opslaan op Google Drive. Met hen hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten.


Door het invullen van ons offerte aanvraagformulier geef je ons toestemming voor het volgende:

  • We nemen telefonisch en/of per e-mail contact op om de aanvraag op te volgen.
  • We slaan de verstrekte gegevens en alle andere communicatie zoals e-mails en telefoonnotities op in ons beveiligde online klantensysteem zodat we alle gegevens bij elkaar hebben.
  • Als je niet reageert of besluit geen gebruik te maken van onze diensten bewaren we je gegevens tot maximaal 8 weken na het laatste contact, waarna je gegevens automatisch verwijderd worden uit ons systeem.


Als je een opdracht bij ons plaatst geef je ons toestemming voor het volgende:

  • Als je gebruik wilt maken van onze diensten vragen we je je adres te verstrekken. Dit slaan we eveneens op in ons beveiligde online klantensysteem en gebruiken we op het contract en de factuur die je van ons ontvangt. Deze gegevens bewaren we tot 7 jaar na het laatste contact. Dit is de wettelijke bewaartermijn voor administraties die is opgelegd door de belastingdienst.
  • Naast je naam en adres bewaren we ook alle andere gegevens zoals hierboven vermeld tot 7 jaar na het laatste contact. Dit is niet verplicht vanuit de belastingdienst, maar hiermee kunnen we je wel beter van dienst zijn als je nogmaals gebruik wilt maken van onze diensten.

Indien je wilt weten welke data we van je hebben opgeslagen, of niet noodzakelijke data verwijderd wilt hebben uit ons online klantensysteem, kun je dat per e-mail aan ons laten weten op info@dj-eindhoven.nl. Wij zullen hier zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 4 weken op reageren.

Tenslotte zijn we verplicht je te wijzen op de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.